Hyppää sisältöön
FC Honka

FC Honka

FC Honka - HJK
16.10.
2 - 0
Tapiola N 1,
Espoo
Yleisöä: 388
HJK

HJK

Kotijoukkueen ennakko: "Revanssinhalu on kova!"

FC Honka pelaa perjantaina kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa Kansallisessa Liigassa, kun HJK saapuu keltamustien vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon.

Honka lähtee otteluun hyvässä vireessä, sillä se on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan. Ensin kaatui JyPK komean nousun päätteeksi 3-2 ja viime kierroksella PK-35 vakuuttavalla esityksellä lukemin 4-0. Otteluun lähtiessä Honka on Kansallisen Liigan sarjataulukossa viidentenä.

Keskikenttäpelaaja Saara Lappalaisen mukaan voitot tuovat toki hyvää fiilistä, mutta siihen ei voi tuudittautua liikaa.

Kaksi edellistä voittoamme ovat luoneet meille paljon hyvää fiilistä, mutta täytyy muistaa, että tämä on taas täysin uusi peli. Luottamus joukkueeseen on kuitenkin kova ja olemme näyttäneet, että pystymme nousemaan voittoon vaikeistakin takaa-ajoasemista.

Viime kierroksella PK-35:ttä vastaan kaksi kertaa osunut Jasmin Leppioja nosti samalla kauden maalimääränsä kolmeen. Kolmesti ovat osuneet myös Milla PunsarTiia Savolainen ja Aino Vuorinen. Keltamustien sisäisät maalipörssiä johtaa kuuden maalin Dana Leskinen, perässään neljästi osunut Inka Kaivola.

Perjantain vastustaja HJK taistelee yhä liigan kärkipäässä. Honkaa vastaan se lähtee sarjan kolmannelta sijalta, neljä pistettä kärkikaksikkoa Åland United-TiPS perässä. Neljäntenä oleva KuPS jahtaa helsinkiläisiä pisteen perässä.

HJK:n paras maalintekijä on tällä kaudella ollut viisi maalia iskenyt Essi SainioEmmaliina Tulkilla on kasassa neljä osumaa, Katariina Kosolalla kolme.

Nyt vastassa on ennakkoon hieman haastavammaksi pestattu joukkue, joka haluaa mielellään pitää paljon palloa. Tämä tietää meille paljon juoksumetrejä, mutta kotikenttäetu on meidän puolellamme. Revanssin halu joukkueessa on kova!

Honka koki joukkueiden aikaisemmassa kohtaamisessa niukan 0-1 tappion Töölön Bolt Arenalla.

FC Honka-HJK siis Tapiolan urheilupuistossa perjantaina 16.10. kello 18.30. Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

Huom! Kansallisen Liigan otteluissa edellytetään kasvomaskin käyttöä. Maskin käyttö on edellytys ottelutapahtumaan pääsemiselle. Huomioitavaa on, että edellytys ei koske alle 15-vuotiaita.

Muistathan pitää huolta myös muista turvallisuusohjeista. Älä saavu otteluun sairaana! Pidä huolta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä!

Ruutu näyttää ottelun tuttuun tapaan suorana!

Search