Hyppää sisältöön
KuPS

KuPS

KuPS - PK-35 Hki
17.10.
4 - 1
Keskuskentän Jalkapallostadion TN,
Kuopio
Yleisöä: 105
PK-35 Hki

PK-35 Hki

KuPS - PK-35

PK-35 on Hongan lisäksi toinen joukkue, joka pääsee loppukauden pelaamaan melko paineettomasti. Helsinkiläisillä on takanaan hieman ponneton suoritus juurikin Honkaa vastaan. Punamustat ovat kuitenkin pelanneet tällä kaudella vieraspeleissä pääosin hyvin, ja PK-35:n varakapteeni Minea Lassas kertoo seuran verkkosivuilla, että edellisen kierroksen tappio on saatu käsiteltyä hyvin.

– Käsittelimme viime viikonlopun tappion heti maanantaina joukkueen kanssa. Käytiin muutama juttu pelistä läpi, mitä parannetaan seuraavaan matsiin. Tottakai tappiot harmittaa, mutta turha niitä on jäädä moneksi päiväksi murehtimaan. Uskon, että pieni ärsytys tappioista vain lisää motivaatiota ja latautumista seuraavaan matsiin.

Kotijoukkue KuPS:lle ottelun panokset ovat kovat: joukkue on tällä hetkellä vain yhden vaivaisen pisteen päässä mitalisijoista. KuPS:n täytyy ottaa mahdollisimman suuri pistepotti jäljellä olevasta kolmesta ottelusta ja toivoa, että muille kärkijoukkueille tulee vielä riittävästi pistemenetyksiä. Teoriassa kolmella voitolla mahdollisuudet ovat vielä olemassa jopa kirkkaimpaan mitaliin. PK-35 ei kuitenkaan ole helppo vastustaja edes vahvalle KuPS:lle. Joukkuiden viime kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin.

Search