Hyppää sisältöön
TPS

TPS

TPS - FC Honka
01.11.
1 - 4
Yläkenttä KHT,
Turku
Yleisöä: 192
FC Honka

FC Honka

Ennakko: TPS - FC Honka

Viimeksi kun TPS ja FC Honka kohtasivat, otti TPS espoolaisryhmästä yllätysvoiton. Voitto oli käänteentekevä turkulaisten kannalta, ja mustavalkoisten pelaaminen on noussut tuon ottelun jälkeen aivan eri tasolle kuin alkukaudesta. Selkä seinää vasten pelannut TPS on pystynyt vihdoin osoittamaan sitä osaamista, joka joukkueessa tiedettiin olevan. Turkulaisten maalivahti Siiri Välimaa on ollut koko kauden ottelusta toiseen loistava, mutta viime aikoina myös muita vastuunkantajia on alkanut löytymään.

Koko kauden kovimmasta kirivaihteesta on kuitenkin vastannut TPS:n lauantain vastustaja FC Honka. Honkaa pidettiin ennen kautta vahvana mitaliehdokkaana, mutta alkukausi ei luvannut hyvää. Kauden puolivälin tuntumassa palaset loksahtivat kohdalleen, eikä Honka ole 12.9. pelatun TPS ottelun jälkeen hävinnyt kertaakaan. Hongan tieltä ovat joutuneet taipumaan mm. PK-35 sekä HJK.

Jos TPS:n ja Hongan kohtaaminen viimeksi olikin käänteentekevä ottelu molemmille joukkueille, tulee se sitä olemaan myös tällä kertaa. Voitolla TPS voisi nousta tasapisteisiin Ilveksen kanssa taistelemaan karsijan paikasta. Hongalle taas voitto voisi parhaimmillaan merkitä vielä mitalitaistoon nousemista.

Search