Hyppää sisältöön
NJS

NJS

NJS - Ilves
30.07.
2 - 4
Klaukkala N,
Nurmijärvi
Yleisöä: 104
Ilves

Ilves

Kotijoukkueen ennakko

Subway Kansallisen Liigan asetelmat eri puolilla sarjataulukkoa alkavat muodostua kutkuttaviksi, kun runkosarjan 14.kierros on käsillä. Viimeisissä peleissään alavireisen mollivoittoisesti esiintyneet NJS ja Ilves etsivät iloisempia nuotteja valmistautuessaan Klaukkalan urheilukentän nurmella lauantaina 30.7. klo 17.00 käynnistyvään otteluun.

NJS:n runkosarjan viimeiset ottelut alla:

1. KuPS……………39p

2. PK-35 Vantaa…34p

3. HJK………………29p HJK-NJS, Töölössä 13.8.

4. Åland United….24p

5. PK-35……………20p NJS-PK-35, Klaukkalassa 20.8.

6. HPS………………14p

—————————————————————————

7. FC Honka………12p NJS-FC Honka, Klaukkalassa 6.8.

8. Ilves………………..8p NJS-Ilves, Klaukkalassa 30.7.

9. ONS………………..4p ONS-NJS, Oulussa 27.8.

10. NJS……………….2p

(KuPS ja FC Honka pelanneet 14 ottelua, muilla 13 ottelua)

Runkosarjan jälkeen:

– sijoilta 1-6 yksinkertaiseen Mestaruussarjaan

– sijoilta 7-10 kaksinkertaiseen Haastajasarjaan

– haastajasarjan toiseksi viimeiseksi sijoittunut karsii sarjapaikastaan Ykkösen voittajan kanssa

– haastajasarjan viimeiseksi sijoittunut tippuu Ykköseen

Suomen suurimman jalkapalloseuran, Tampereen Ilveksen, toiveet onnistuneesta kaudesta Subway Kansallisessa Liigassa ovat kokeneet kolauksia. Ilveksen edellisen seitsemän ottelun saldona on ollut yksi tasapeli ja kuusi tappiota. Rajusti hyökkäävät, juoksuvoimaiset tamperelaiset pääsivät viime sunnuntaina kaipaamiensa maalien makuun, kun sarjakakkonen PK-35 Vantaa haki pisteet Kaupin urheilupuistosta luvuin 2-4. Kauden aikana petopaitojen laukaukset ovat löytäneet verkon perukoilla 12 kertaa, mitä voidaan pitää odotuksiin nähden vähäisenä määränä. Ilves-pelaajista kahteen tehtyyn maaliin ovat yltäneet vain keskikentän Silja Tuominen ja puolustajat Saana Tuomala ja Sofia Laine.

34 maalia tähän mennessä päästänyttä Ilves-puolustusta johtaa topparinpaikaltaan kapteeni Laura Laurikainen. Muita joukkueen runkopelaajia ovat olleet keskikentän Emmaliina Tulkki ja Aino Rasinen sekä Olmalan sisarukset Heta (hyökkääjä) ja Anna (toppari). Maalin suulla on useimmiten nähty Meri Hämäläinen.

Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä huhtikuun viimeisenä päivänä päättyi Tampereella taistelutasapeliin lukemin 0-0. Nuorekas NJS on hävinnyt tuon pelin jälkeen ankarasti alueestaan taistellen kahdeksan peliä, joista seitsemän onnistumatta itse maalinteossa.

Päävalmentaja Mikko Rannan mukaan nyt jos koskaan kannattaa tulla oman kunnan joukkuetta kannustamaan. Kuopion tappiosta sisuuntunut, jopa sähköinen Palokärki-joukkue on harjoitellut alkuviikon päivinä hyvällä vauhdilla ja isolla energialla. Palokärjet haluavat tutulla nurmella ja kotiyleisönsä edessä taistella lauantaina hyvän tuloksen. Tällä kertaa ei onneksi ole kaatosadetta tai lätkän MM-välierää pitämässä kuntalaisia kotisohvilla. NJS-naiset toivottavat kaikki jalkapallon ystävät lämpimästi tervetulleiksi urheilukentän katsomoon nauttimaan tärkeän ottelun jännittävistä hetkistä!

Nyt verkot tötterölle, taistele Palokärki!

Seuran pelaajat ja toimihenkilöt pääsevät otteluun maksutta NJS-varusteissa. Ottelulippu aikuisilta 10 €, eläkeläiset ja opiskelijat 5 €, alle 16-vuotiaat maksutta. Timantti- ja Seurakausikortit tarkastetaan portilla.

Ottelu katsottavana suorana Ruudussa klikkaamalla tästä

NJS-pelaajat tutuiksi: Klikkaa sivuille tästä

Nurmijärven Jalkapalloseura ry – Edustus Naiset – Ottelut – NJS – Ilves

Kuva: Joope Erkkilä

Search