Hyppää sisältöön
FC Honka

FC Honka

FC Honka - KuPS
22.04.
1 - 2
Tapiola 1 TN,
Espoo
Yleisöä: 326
KuPS

KuPS

Kotijoukkueen ennakko

Kuva Kalevi Hämäläinen

Hienolla voitolla HJK:sta kautensa avannut Honka kohtaa kotiavauksessaan ylihuomenna lauantaina 22.4. klo 14.00 hallitsevan Suomen mestarin KuPS:n. Varmista paikkasi ja osta lippusi ennakkoon klikkaamalla tästä! Tapiolan urheilupuistossa pelattavan ottelun yhteydessä järjestetään Puma Van Tour-tapahtuma klo 12.00 alkaen! Kannattaa siis saapua paikalle ajoissa! Tapahtumasta lisää tämän tekstin loppupuolella!

Hongan kauden avausottelu päättyi siis kolmeen pisteeseen, kun Wilma Sjöholm laukoi Hongan osuman ja koko joukkueen vahva puolustaminen piti maalin puhtaana.

– Voitto oli ihan mahtava ja tärkeä! Koko joukkue laittoi itsensä likoon ja iso hatunnosto sille, miten jokainen omistautui puolustukseen menemällä blokkaamaan laukauksia ja pelaamalla loppuun saakka. Minun työni tehtiin todella helpoksi. Oli myös kiva nähdä, että pystyimme luomaan vaarallisia maalipaikkoja. Uskon että todistimme, että pystymme voittamaan kovia pelejä, kunhan pysymme yhtenäisenä. Se varmasti auttaa meitä kauden aikana, nollapelin maalillaan torjunut Sofia Manner toteaa.

Manner palasi täksi kaudeksi Honkaan, jota hän edusti viimeksi kaudella 2021. Edellinen sesonki kului Islannissa.

– Paluu Honkaan on tuntunut todella hyvältä! Jokaisiin treeneihin on ollut todella kiva mennä, kun on niin kivoja ihmisiä kenen kanssa työskennellä, hän sanoo.

Kaksi viimeistä Suomen mestaruutta voittanut KuPS on suurin suosikki myös tällä kaudella. Joukkue avasi kautensa voittamalla ONS:n 8-2. Monet joukkueen avainpelaajat, kuten Aino KrögerGentjana RochiLavdije Begolli, sekä Emmi ja Oona Siren jatkavat joukkueessa. Uusia nimiä ovat mm. PK-35 Vantaasta tullut Wilma Forsblom, sekä ensimmäistä kauttaan Suomen kentillä pelaavat Ana Paula Silva Santos ja Savannah Lee Taylor. Lähtijöitäkin toki on, kuten joukkueen avainpelaajiin kuuluneet, ulkomaille siirtyneet Emma Peuhkurinen ja Nanne Ruuskanen.

Manner odottaa innolla kotiavausta ja uskoo, että Honka pystyy haastamaan hyvin kovan vastustajan.

– Kotiavaus on aina erityinen, fiilikset ovat hyvät ja odottavaiset. Vastustaja ei varmasti ole yhtään helpompi kuin viime viikolla, mutta kyllä Honka lähtee pisteistä taistelemaan myös tässä pelissä. Mitään ei anneta ilmaiseksi. Uskon meidän olevan vahvoilla, jos pystymme säilyttämään saman asenteen ja fiiliksen kun HJK:ta vastaan.

Honka vs KuPS siis Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 22.4. klo 14.00! Osta lippusi ennakkoon tästä! Tapahtumassa mukana myös Puma Van Tour klo 12.00 alkaen! Lue lisää alta!

Kotiavaus edessä lauantaina – FC Honka Naiset

KANSALLISEN LIIGAN OTTELUENNAKKO HONKA - KUPS

Search