Hyppää sisältöön
HJK

HJK

HJK - ONS
19.08.
2 - 1
Bolt Arena TN,
Helsinki
Yleisöä: 290
ONS

ONS

Kotijoukkueen ennakko

Kuva: Riku Laukkanen

HJK on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena. Edelliset pelit ovat kuitenkin olleet tuloksellisesti vaikeita, sillä kolmesta viime pelistä on kertynyt vain yksi tasapelipiste. Sen HJK sai viime sunnuntaina PK-35 Vantaan vieraana. Sitä ennen Klubi hävisi HPS:lle ja KuPS:lle.

Vierasjoukkue ONS on sarjataulukossa tällä hetkellä viimeisenä. Oululaisjoukkue on kerännyt tällä kaudella vasta kolme pistettä, mutta viime viikkoina joukkueen peli on parantunut selvästi. Tästä osoituksena 1–0-vierasvoitto TPS:sta.

Viime sunnuntaina HJK oli pitkään kiinni voitossa PK-35 Vantaan vieraana, mutta kotijoukkue nousi tasoihin pelin loppuhetkillä.

– Peli oli meiltä hyvä kaikin puolin. Meillä oli useampi loistava maalipaikka 1–0-tilanteessa, mutta emme niitä hyödyntäneet, päävalmentaja Arttu Heinonen kertaa mennyttä matsia.

Klubi pelasi edelliset viisi peliänsä varsin tiiviiseen tahtiin. Nyt takana on pitkästä aikaa ehjä treeniviikko harjoituskentällä.

– Olemme saaneet harjoitella otteluruuhkan jälkeen suht normaalisti ja keskittyneet isosti joukkueenpelaamisen kehittämiseen niin kentällä kuin palavereissa, Heinonen kertoo.

– Pelistä on odotettavissa ONS:n blokin murtamista. Meidän hyökkäämisessämme kärsivällisyys korostuu niin maalintekopaikoilla kuin pallon liikuttamisessa, päävalmentaja lisää.

Lauantaina HJK pelaa toiseksi viimeisen pelinsä Kansallisen Liigan runkosarjassa. Tavoitteena on kolme pistettä ja parantaa asemia Mestaruussarjaan.

– Nyt palaamme varmasti nälkäisinä kotikentälle ja ainoa tavoite on palata voittojen tielle oululaisia vastaan, Heinonen painottaa.

Lauantaina Pallokenttä 1:llä pelataan myös HJK:n ja ONS:n välinen T18 SM-sarjan ottelu. HJK johtaa SM-sarjaa ja ONS on toisena. Kärkiottelu alkaa kello 11.00.

ONS Klubin vieraaksi lauantaina – HJK Helsinki

Search