Hyppää sisältöön
Ilves

Ilves

Ilves - FC Honka
13.04.
3 - 1
Tammelan stadion TN,
Tampere
Yleisöä: 1455
FC Honka

FC Honka

Ennakot

Kuva: Joope Erkkilä

VIHDOIN KAUDEN AVAUS – TEHDÄÄN YHDESSÄ HISTORIAA!

Kauan odotettu Kansallisen Liigan avaus on vihdoin nyt lauantaina. Tammelan upealle stadionille kirkkaita valoja saapuu ihmettelmään FC Honka. Ottelussa tavoitetllaan myös uutta yleisöennätystä, jota lähti yhteistyökumppani Bear IT vauhdittamaan tarjoamalla otteluun ilmaisen sisäänpääsyn.

Ilves lähtee kauteen erittäin nälkäisenä haastajana. Viime kauden sijoitus oli seitsemäs, mistä on tarkoitus parantaa. Sarjauudistuksen myötä ainoastaan neljä joukkuetta jatkaa Ylemmässä jatkosarjassa, joten neljättä sijaa joukkue lähtee myös tavoittelemaan.

Tavoite on, mutta realistinen. Joukkueen pelaajamateriaali on leveämpi kuin edellisillä kausilla ja nuoret pelaajat ovat entistä valmiimpia pelaamaan tehokkaasti koko pitkän kauden. ”Rahaseurat” HJK ja KuPS lähtevät sarjaan suurina ennakkosuosikkeina, mutta sen jälkeen onkin tasaisempaa. Äland United on myös jälleen panostanut paljon joukkueensa rakentamiseen ja pienemmän budjetin joukkueet ovat harjoituspeleissään osoittaneet joukkuehengen olevan kohdillaan.

Päävalmentaja Anssi Ylinen odottaa sarja-avausta malttamattomana.

Meillä koko joukkue, pelaajia, valmennusta ja taustajoukkoja myöten, on odottanut tätä avausta vesi kielellä jo pitkään. Lähdemme rohkeasti toteuttamaan pelisuunnitelmaamme ja haluamme tarjota yleisölle, jota toivottavasti on todella runsaasti, viihdyttävän ja joka tilanteessa taistelevan Ilveksen. Terveystilanne on suhteellisen hyvä. Varmoja poissaolijoita ovat Lotta Lähteenmäki, Heta Olmala sekä Roosa Karppinen.

Honka lukeutuu meidän päävastustajiimme ja on erittäin hienoa saada heidät vastustajaksi Tammelan ensi-iltaan. He pelasivat viime kaudella erinomaisesti ja ovat koko ajan kehittäneet toimintaansa.

Ilves-kauppa on avoinna aina klo 18 asti eli kannattaa käydä tutustumassa valikoimaan ja pukeutua otteluun keltavihreisiin asuihin!
https://kauppa.ilves.com/ilves-football/

Vihdoin kauden avaus – Tehdään yhdessä historiaa! – Ilves jalkapallo – Naisten edustusjoukkue (ilvesnaisetjalkapallo.fi)


Kuva: Juhani Järvenpää

Kausi lauantaina käyntiin uudella Tammelan stadionilla

Kevät on saapunut ja se tarkoittaa myös Kansallisen Liigan kauden 2024 alkua. Hongan osalta liigakausi alkaa vierasottelulla, kun keltamustat matkaavat Tampereelle. Uudella Tammelan stadionilla vastassa on Ilves lauantaina 13.4. klo 18.00.

Honka on harjoitellut talven aikana aktiivisesti ja pelannut monia harjoitusotteluita eri vastustajia vastaan. Joukkue on pysynyt suurilta osin hyvin samana ja uusia vahvistuksia ovat Aura Nyholm ja Neela Antikainen (HPS), Armi Heikkilä (Ilves), Ilona Walta (HJK), Nelli Miettinen ja Jelena Todoshchenko (EPS), sekä Sara Kuusimäki (HFA Märsky). Lisäksi Inka Kaivola palasi kasvattajaseuraansa Tanskasta.

– Tätä on odotettu, joten fiilikset on katossa! Pisteistä taisteleminen luo väkisinkin eri tunnelman ja uskon sen näkyvän hyvällä tavalla peleissä, Armi Heikkilä sanoo.

– Varmasti kovaa vääntöä on tiedossa. Ilveksen kanssa pelit ovat usein olleet tasaisia. Tärkeintä on, että luotamme omaan tekemiseemme yksilöinä ja joukkueena. Olemme kaikki todella taitavia, joten voitto on otettavissa, kunhan mentaalinen puoli on kunnossa. Voitonnälkä pitää olla kova, hän summaa.

Avauskierroksen vastustaja Ilves sijoittui viime kaudella seitsemänneksi. Honkaan siirtyneen Heikkilän lisäksi joukkueesta poistuivat mm. Tuuli Viinikka ja Meri Hämäläinen KuPS:iin, Sofia Määttä Ruotsiin Umeå IK:hon ja Loviisa Helminen HPS:n riveihin. Uusia vahvistuksia ovat mm. Viivi Spets ja Nelly Lehtilä (TPS), Stina Virkkala ja Iiris Lukkarila (ONS) ja Amelia Luotonen (MuSa). Joukkueen päävalmentajana jatkaa Anssi Ylinen.

Ilves vs FC Honka Tammelan Stadionilla lauantaina 13.4. klo 18.00. Ottelun näyttä myös Ruutu+ sekä YLE TV2.

Avauskierroksen jälkeen Honka avaa myös kotiottelunsa todellisella herkkupalalla! Keltamustat kohtaavat HJK:n Tapiolan urheilupuiston TN1:llä lauantaina 20.4. klo 16.00. Osta liput kotiavaukseen tästä!

Kausi lauantaina käyntiin uudella Tammelan stadionilla – FC Honka Naiset

Search