Hyppää sisältöön
JyPK

JyPK

JyPK - PK-35
27.04.
0 - 1
Viitaniemi TN,
Jyväskylä
Yleisöä: 217
PK-35

PK-35

Ennakot

Kuva: Pasi Aalto

Lauantain opiskelijapelissä helsinkiläisvieraita

Tällä viikolla vietetään Viitaniemessä liigalauantaita PK-35 Helsingin saapuessa vierailulle. Edellinen liigakohtaaminen menee vuodelle 2021. Sen sijaan joukkueet kohtasivat harjoituskaudella helmikuussa Vehkahallissa. Tuolloin JyPK vei voiton lukemin 2-0.

PK-35 aloitti kauden 4-2 tappiolla Bolt Areenalla HJK:ta vastaan. Kotiavaus viime perjantaina tuotti avauspisteen maalittomalla tasapelillä kaimaseura Vantaata vastaan. Ensimmäisestä ottelustaan huolimatta vastassa on lähtökohtaisesti hyvin kurinalaisesti ja organisoidusti puolustava nippu.

Helsinkiläisten kausi alkoi uudessa komennossa joukkuetta pitkään valmentaneen Rami Rantasen vaihduttua Diogo Pintoon. Myös pelaajistossa tapahtui muutoksia, kun mm. pitkään seuraa edustaneet Minea Lassas ja Olivia Kåhre vaihtoivat maisemaa. Tulijoista yhdeksi kiinnostavaksi pelaajaksi voi nostaa Minami Oin.

Pallokerho avasi kauden pistetilinsä Keravalla PKKU:n vieraana. Etenkin ottelun alussa enemmän lumipalloa muistuttanut ottelu kääntyi vihreille Anike Wusun ja Ilona Auvisen maaleilla. Vaikka PKKU haastoi ajoittain todella vahvasti, kesti Pallokerhon paketti kuosissa koko 90-minuuttisen ajan muutamaa hetkeä lukuun ottamatta.

Ottelun lopussa vihreät pitivät pallon hyökkäysalueella, eikä PKKU päässyt paineistamaan. Mutta, ei viime lauantai vielä näyttänyt kaikkea mihin vihreä nippu pystyy. Sitä kannattaa tulla katsomaan lauantaina. Ottelu alkaa klo 15. Ottelu on samalla myös opiskelijapeli ja opiskelijakortilla pääsee veloituksetta sisään.

Lauantain opiskelijapelissä helsinkiläisvieraita (jypkedustus.fi)


Kuva: Pasi Aalto

PK-35 ja JyPK ottavat yhteen lauantaina Jyväskylässä

Kansallinen Liiga jatkuu PK:n osalta lauantaina Jyväskylässä, ja vastassa on viime kauden Naisten Ykkösen ylivoimainen voittaja JyPK. Jyväskyläläiset on aloittanut kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Ensimmäinen voitto tuli viime ottelussa PKKU:ta vastaan.

PK-35 edelleen metsästää kauden avausvoittoaan. Ennen kauden alkua nämä kaksi joukkuetta ennakoitiin taistelevan samoista sijoituksista, joten keskinäiset ottelut ovat kummallekin todella tärkeitä.

PK-35:n kausi on pitänyt sisällään tähän asti yhden tappion ja yhden tasapelin. Kotiavauksessa viime perjantaina joukkue pelasi lumisissa olosuhteissa maalittoman tasapelin PK-35 Vantaata vastaan. Voittokaan ei ollut tuossa ottelussa kaukana, joten varmasti joukkueelta löytyy tarvittavaa kiukkua voittotilin avaamiseen. 

PK-35:n nuori hyökkääjä Anni Harmaala ennakoi lauantaista ottelua seuraavin sanoin. 

–⁠ ⁠Ihan hyvillä fiiliksillä peliin. Viime viikon tasapeli PK-35 Vantaata vastaan jäi vähän hampaankoloon, niin nyt lähdetään taistelemaan kolmesta pisteestä. 

PK-35 oli edellisessä ottelussa pallollisempi osapuoli ja maalipaikoille joukkue pääsi riittävästi voittaakseen pelin, mutta viimeistelyssä viimeisissä ratkaisuissa jäi parannettavaa. 

– ⁠⁠Pystyttiin hyvin pitämään palloa ja luomaan vaarallisia maalintekopaikkoja, mutta niissä hetkissä pitää olla vielä päättäväisempi ja röyhkeämpi. 

– ⁠⁠Ottelusta tulee varmasti jännittävä ja odotettavissa on kovaa kamppailua pisteistä, Harmaala linjaa. 

Lauantaina klo 15 potkaistaan ottelu käyntiin ja jos et pääse paikanpäälle niin matsin näkee myös suorana Ruutu+ palvelusta. 

PK-35 ja JyPK ottavat yhteen lauantaina Jyväskylässä – PK-35

Search