Hyppää sisältöön
PKKU

PKKU

PKKU - FC Honka
27.04.
1 - 3
Kaleva UP TN,
Kerava
Yleisöä: 176
FC Honka

FC Honka

Ennakot

Kuva: Pasi Aalto

KOLMANNELLA KIERROKSELLA PKKU KOHTAA KOTIKENTÄLLÄ HONGAN

Kansallisen Liigan kolmannella ottelukierroksella Keravalla kohtaavat PKKU ja FC

Honka. Kumpikin joukkue hakee vielä kauden avausvoittoa, kun Honka on tähän mennessä hävinnyt HJK:lle 0-1 ja Ilvekselle 3-1. PKKU puolestaan avasi kauden avauksessa pistetilin PK-35 Vantaan vieraana 0-0 lukemilla, mutta ensimmäisessä kotiottelussa JyPK oli selvästi parempi lukemin 2-3.

PKKU:n päävalmentaja Timo Lehtihalmeksen mielestä Honka on hyvä mittari hieman heikon JyPK-pelin jälkeen.

”Meillä on taas uusi mahdollisuus lähteä hakemaan kauden avausvoittoa. Honka on meille jo pre-seasonilta tuttu vastustaja ja tiedämme melko hyvin, mitä voimme odottaa. Honka pyrkii kontrolloimaan pelejä, mutta samaan aikaan näemme, että siellä on hetkiä, jolloin pystymme hyvin haavoittamaan”, Lehtihalmes avaa.

Tulosten valossa kauden huonosti aloittanut Honka on Lehtihalmeksen mukaan voitettavissa.

”Meillä on muutamia poissaoloja, mutta toisaalta nyt on taas jollain toisella mahdollisuus loistaa, mikä on aina hienoa. Vaatii meiltä hyvän onnistumisen saada Hongalta pisteet jäämään Keravalle, mutta uskon, että meillä on siihen hyvät mahdollisuudet.

Meidän tulee parantaa boksin puolustamista sekä luoda pidempiä pallollisia vaiheita, jotta emme joudu liikaa tilanteenvaihtoihin. Varmasti kaksinkamppailut ja prässipelaaminen ovat taas isossa roolissa, kuten aiemmissakin peleissä. Honka on aloittanut tuloksellisesti huonosti ja tietysti meillä on loistava paikka lähteä jatkamaan sitä putkea. Uskon, että joukkueen työnteosta voitto ei jää kiinni”, Lehtihalmes toteaa.

PKKU:n kaksi ensimmäistä ottelua aloittanut vuonna 2007 syntynyt Piret Palonen kommentoi ottelua seuraavasti:

”Fiilikset on odottavat. Ollaan preseasonilla pelattu kaksi hyvää ja tasaista harkkapeliä Honkaa vastaan. Vuorossa on nyt toinen kotiottelu, ja tällä kertaa sääolosuhteet ovat ensimmäistä ottelua paremmat ja päästään pelaamaan ihan oikeata jalkapalloa. Uskon, että luvassa on tasainen ja hyvä ottelu!”

Kolmannella kierroksella PKKU kohtaa kotikentällä Hongan | Pallokerho Keski-Uusimaa


Kuva: Joope Erkkilä

Honka PKKU:n vieraaksi Keravalle

Hongan kausi jatkuu kauden kolmannella ottelulla ja toisella vierasottelulla huomenna lauantaina 27.4. Suuntana on Kalevan urheilupuisto Keravalla ja kotijoukkueena vastassa PKKU. Ottelu käynnistyy klo 15.00.

Keltamustien kausi ei ole käynnistynyt pisteiden valossa parhaalla mahdollisella tavalla, sillä kahden ottelun jälkeen pistesarake näyttää vielä nollaa.

 Kausi ei ole alkanut halutulla tavalla, mutta meillä ei kuitenkaan ole mitään stressiä, sillä koko kausi on vielä edessä, puolustaja Daniela Sandås sanoo.

Avausottelu Ilvestä vastaan päättyi 1-3 lukemiin Ida Heikkisen laukoessa Hongan osuman. Viime kierroksella HJK oli niukasti parempi lukemin 0-1.

 Viime peleissä isoin ongelmamme on ollut se, että emme ole pitäneet huolta pallosta riittävän hyvin ja olemme tehneet hätäisiä ratkaisuja. Siksi olemme joutuneet enemmän vain puolustamaan, mikä vie paljon voimaa. Se on tärkein asia mitä meidän pitää parantaa ensi peliin, Sandås toteaa.

 Viime pelissä Klubia vastaan meidän puolustuspelimme toki parani, ja se otetaan mukaan seuraavaan peliin. Kaikki alkaa kompaktista ja hyvästä puolustuspelistä!, hän jatkaa.

Sarjanousija PKKU avasi kautensa heti tasapelipisteellä, kun se pelasi maalittoman tasapelin PK-35 Vantaan vieraana. Joukkueen toinen ottelu sen sijaan tarjosi runsaasti maaleja, mutta ei pisteitä keskiuusimaalaisille, kun JyPK voitti 3-2. Joukkueen liigamaaleista ovat vastanneet tähän mennessä Ella Leskelä ja Rosa Wikström.

 PKKU tulee nälkäisenä peliin ja heillä on varmasti kova halu voittaa. Meidän pitää siksi olla valmiina taistelemaan, jos haluamme ottaa voiton kotiin, Sandås summaa.

Joukkueet kohtasivat talven aikana kahdessa harjoitusottelussa, jotka molemmat päättyivät tasapeleihin (1-1 ja 2-2).

PKKU vs FC Honka siis Kalevan urheilupuiston tekonurmella Keravalla lauantaina 27.4. klo 15.00. Ruutu+ näyttää ottelun suorana!

Honka palaa kotiin Tapiolan urheilupuistoon lauantaina 4.5., jolloin vastassa on JyPK kello 16.00 alkaen. Osta lippu otteluun tästä!

Search