Hyppää sisältöön
FC Honka

FC Honka

FC Honka - JyPK
04.05.
1 - 0
Tapiola 1 TN,
Espoo
Yleisöä: 253
JyPK

JyPK

Ennakot

Kuva: Juhani Järvenpää

Honka palaa kotikentälleen kohtaamaan JyPK:n

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu jälleen lauantaina 4.5. kun sen kohtaa kotonaan Tapiolan urheilupuistossa JyPK:n klo 16.00 alkavassa ottelussa. Osta lippu otteluun klikkaamalla tästä!

Honka avasi viime kierroksella voittotilinsä tämän kauden osalta, kun PKKU kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen luvuin 3-1. Ilona Walta viimeisteli kaksi maalia ja syötti Wilma Sjöholmin osuman. Walta on myös kolmen pelatun ottelun jälkeen Hongan sisäisen maalipörssin kärjessä kahdella osumallaan, Sjöholmin lisäksi Ida Heikkisellä on tilillään yksi tehty maali. Sarjataulukossa Honka löytyy jaetulta sijalta seitsemän. Eroa kärkipaikkaa pitävään Ilvekseenkin on kuitenkin vain neljä pistettä, joten sarjatilanne on hyvin tasainen.

 Voimme olla tyytyväisiä viime otteluun. Ei vain tuloksen takia, vaan siksi, miten reagoimme aiempien otteluiden pettymyksiin. Pelaajat näyttivät jatkuvasti positiivista asennetta harjoituksissa ja pitivät tason korkealla joka päivä, sanoo päävalmentaja Omar Adlani.

– Tavoitteenamme on jatkaa positiivista pelityyliä jota näytimme PKKU:ta vastaan ja tuoda se mukaamme JyPK-peliin. JyPK tulee olemaan vaikea vastustaja, he ovat puolustuspäässä organisoituja ja voivat vahingoittaa meitä hyökkäyksillään jos annamme heille liikaa tilaa. Heillä on korkeatasoisia yksilöitä, jotka voivat olla maalinteossa tehokkaita, Adlani jatkaa.

Paluun Kansalliseen Liigaan viime kauden päätteeksi tehnyt JyPK on pelannut myös kolme ottelua ja kerännyt keltamustien tapaan kolme pistettä. Samankaltaisuus joukkueiden välillä löytyy myös siitä, että molemmat ovat ottaneet avausvoittonsa PKKU:n vieraana. Toisella kierroksella 3-2 lukemin tulleen PKKU-voiton lisäksi JyPK kärsi 0-3 tappion avauskierroksella HPS:lle, sekä hävisi viimeisimmässä ottelussaan niukasti 0-1 PK-35:delle. JyPK:n kauden osumista ovat toistaiseksi vastanneet kahdesti osunut Anike Wusu, sekä Ilona Auvinen.

Joukkuetta luotsaa honkalaisille hyvin tuttu Sacha Navalkar, joka toimi kolme viime vuotta Hongassa B-tyttöjen päävalmentajana sekä liigajoukkueen apuvalmentajana.

 Toivotamme “Sachiton” takaisin Tapiolaan. Hän on antanut paljpn naisten ja tyttöjen puolelle Hongassa viime vuosina ja odotamme hänen joukkueensa kohtaamista, Adlani summaa.

FC Honka vs JyPK Tapiolan urheilupuiston TN1:llä lauantaina 4.5.

klo 16.00. Liput tästä!

Honka palaa kotikentälleen kohtaamaan JyPK:n – FC Honka Naiset


Kuva: JyPK

Toukokuu alkaa Espoossa

Pallokerho aloittaa toukokuun Espoossa. Tapiolassa on vastassa lauantaina Honka. Molemmat on kerännyt tällä kaudella kolme pistettä. Sarjakohtaamisia ei vuoden 2021 jälkeen ole.

Honka jäi Ilveksen jalkoihin Tammelan stadionin ja liigan avausottelussa. Kauden toisessa ottelussa HJK oli parempi maalein 0–1. Voitto- sekä pistetili aukesi kuitenkin viime lauantaina PKKU:n vieraana.

Viime kaudella parin pisteen päähän pronssista jäänyt nuori ryhmä on nopea sekä suoraviivainen ja asettaa varmasti kovemman haasteen puolustuspäähän.

Pallokerho koki kitkerän kotitappion viime hetkillä PK-35:a vastaan. Hallinta oli valtaosan ottelusta vihreillä. Maalipaikat jäi kuitenkin hyödyntämättä ja vieraat sai mahdollisuuden viimeisen minuutin kulmapotkusta.

Vihreät pääsi kuitenkin maalipaikkoihin, joka sinänsä on tärkeä asia ja antaa mahdollisuuden tuloksen tekemiseen. Espoossa ottelu tulee olemaan varmasti erilainen kuin viikko sitten, mutta ehjällä 90-minuuttisella etelästä voi mukaan ottaa jotain kotiin tuomisia.

Yhden tilastokummajaisen Espoossa voi korjata. Pallokerho nimittäin ei ole koskaan vielä voittanut Honkaa liigaottelussa. Sen sijaan tasan on pelattu useamman kerran.

Toukokuu alkaa Espoossa (jypkedustus.fi)

Search