Hyppää sisältöön
PKKU

PKKU

PKKU - PK-35
12.05.
2 - 2
Kaleva UP TN,
Kerava
Yleisöä: 185
PK-35

PK-35

Ennakot

Kuva: Elna Rikkinen

PKKU:N KAUDEN KOLMANNESSA KOTIOTTELUSSA VASTAAN TULEE PK-35

Joukkueet ovat aloittaneet kauden varmasti alle omien odotuksien, kun PKKU on kerännyt ensimmäisestä neljästä ottelusta yhden pisteen ja PK-35 neljä pistettä.

Ottelu on varmasti molemmille joukkueille tärkeä ja PKKU:n puolella valmistautuminen on sujunut seuraavasti.

”Meillä on ollut Ilves-pelin jälkeen muutamia poissaoloja harjoituksissa ja olemme joutuneet toimimaan hieman normaalia pienemmällä porukalla, mutta loppuviikkoa kohti tilanne on näyttänyt vähän paremmalta. PK-35 on hyvin puolustava ja vaarallinen tilanteenvaihtojoukkue, joka varmasti tässä sarjassa pystyy aiheuttamaan monelle haasteita, kuten mm. KuPS-ottelussa nähtiin. Joukkue on hyvin valmennettu, mutta uskon, että olemme löytäneet sieltä asioita, mitä pystymme omassa valmistautumisessamme ottamaan huomioon”, avaa PKKU:n päävalmentaja Timo Lehtihalmes.

Joukkueen pelissä on edelleen Lehtihalmeksen mielestä puutteita, mutta suuntaa on tarkoitus muuttaa.

”Meillä edelleen pelissä samoja puutteita kuin aiemmin emmekä ole riittävästi pystyneet vielä viemään asioita käytäntöön. Pallonhallintavaiheet ovat turhan lyhyitä ja jäämme turhan helposti liian pienelle alueelle pelaamaan emmekä löydä riittävän nopeasti reittejä paineen alta pois. Tässä meidän tulee olla selkeästi parempia sunnuntaina ja uskon, että tulemme olemaankin. Samalla kun pystymme pidentämään pallonhallintavaiheitamme, saamme samalla lisää energiaa prässäämiseen ja pystymme luomaan vielä enemmän painetta PK:n rakenteluun. Meidän tulee pystyä paremmin päättämään hyökkäyksiä vastustajan boksiin ja sitä kautta luomaan lisää uhkaa vastustajan puolustuslinjalle ja maalivahdille.”

”Toistan jälleen, että yksi hyvä tulos muuttaa kauden kulkua ja mitä nopeammin se saadaan, sen helpompaa valmistautuminen seuraaviin peleihin on. Uskon, että kaikkien äitien kunniaksi sunnuntaina kentällä nähdään tämän kauden paras Kerho ja sitä kautta kolme pistettä jää Keravalle ensimmäistä kertaa tällä kaudella!”

PKKU:hun kauden alussa PK35:sta siirtynyt Netta Peippo kohtaa tulevassa ottelussa tuttuja kasvoja.

”Minulla on odottavaiset fiilikset sunnuntain ottelusta PK-35 vastaan. Joukkueessa on paljon itselle tuttuja kasvoja viime kaudelta niin pelaajistossa kuin staffissakin. Viimeisimmissä otteluissa ei olla pystytty pelaamaan omalla tasolla ja siihen täytyy tulla muutos. Uskon pisteiden jäävän Keravalle, jos pystymme pelaamaan laadukkaan ja ehjän ottelun”, Netta kertoo.

PKKU:n kauden kolmannessa kotiottelussa vastaan tulee PK-35 Helsinki | Pallokerho Keski-Uusimaa


Kuva: Pasi Aalto

PK-35 kohtaa äitienpäivänä vieraskentällä sarjanousija PKKU:n

Kansallinen Liiga jatkuu sunnuntaina äitienpäiväkierroksella ja PK-35 kohtaa vieraskentällä sarjanousija PKKU:n. Kotijoukkue PKKU metsästää vielä kauden avausvoittoa, kun taas PK lähtee hakemaan paluutaan voittojen tielle. Punamustat pelasivat aiemmin viikolla Suomen Cupin ottelun HPS:a vastaan, jonka joukkue hävisi tylyin numeroin. Miten punamustat ovat nollanneet tuon tuloksen ja kumpi onnistuu nappaamaan tärkeät pisteet äitienpäiväpelissä?

 

Kotijoukkue PKKU nousi viime kauden päätteeksi Ykkösestä Kansalliseen Liigaan ja alku pääsarjassa on alkanut haasteellisesti. Hyppy sarjatasolta toiselle ja saman vireen jatkaminen ei ole helppo tehtävä, eikä PKKU ole tässäkään asiassa poikkeus. Saldo neljästä ensimmäisestä ottelusta on kolme tappiota ja yksi tasapeli, joka sijoittaa joukkueen koko sarjan viimeiseksi.  

PK-35:n edellinen sarjaottelu pelattiin viime viikonloppuna KuPS:a vastaan Pihliksessä, josta kuopiolaiset onnistuivat ryöstämään voiton vaiherikkaan ottelun jälkeen lukemin 1–2. PK-35 oli pitkään ottelussa pisteissä kiinni, mutta hallitseva mestari sinnitteli loppuun asti. Pisteitä joukkueella on tällä hetkellä neljä kappaletta yhden voiton ja yhden tasapelin myötä, joka tuo sarjataulukossa sijan 8.  

Keskiviikkona PK aloitti myös Suomen Cup-rupeamansa HPS:a vastaan. Matka cupissa päättyi kuitenkin jo tähän otteluun ja tulos ottelun jälkeen oli tyly 8–0. PK pääsee hakemaan revanssia HPS:a vastaan ensi viikolla Pihliksessä, mutta sitä ennen on tärkeä kasvojenpesunpaikka sunnuntaina PKKU:ta vastaan. 

PK:n Suvi Kärkkäinen ennakoi tulevaa ja mennyttä ottelua seuraavin sanoin. 

– ⁠Sunnuntaina päästään taas muutaman välipäivän jälkeen pelaamaan, niin mikäs sen parempaa. Varmasti hyvä, että pääsemme nopealla aikataululla nollaamaan viime pelin tiheän pelitahdin myötä. 

– Olemme käyneet edellisen pelin läpi joukkueen kanssa, mutta keskittyminen on nopeasti käännetty tulevaan PKKU-peliin. Emme onnistuneet keskiviikkona, mutta tiedämme joukkueena, että pystymme paljon parempaan ja yksi peli ei määritä tasoamme. 

– PKKU:n kausi ei ole lähtenyt parhaimmalla tavalla käyntiin, mutta he ovat myös näyttäneet mihin pystyvät. Taistelu pisteistä tulee varmasti olemaan kova ja meidän täytyy olla valmiina puolustamaan omaa maaliamme paljon paremmin viime peliin verrattuna. Uskon ja tiedän, että olemme valmiita taistelemaan ja omaa pelisuunnitelmaamme noudattaen tuomme täyden pistepotin Pihlikseen, Kärkkäinen kiteyttää. 

Sunnuntaina 12.5 PKKU vs PK-35 klo 15. Lipuista vastaa kotijoukkue PKKU ja matsin näet myös suorana Ruutu+ palvelusta 

Seuraava kotiottelu pelataan 19.5 Pihliksessä ja liput otteluun voit ostaa Tiketistä. Vastassa on HPS klo 14.  

PK-35 kohtaa äitienpäivänä vieraskentällä sarjanousija PKKU:n – PK-35

Search