Hyppää sisältöön
FC Honka

FC Honka

FC Honka - PK-35 Vantaa
27.06.
2 - 1
Tapiola N 1,
Espoo
Yleisöä: 235
PK-35 Vantaa

PK-35 Vantaa

Kotijoukkueen ennakko: "Luotto joukkueeseen on kova"

FC Honka jatkaa kauttaan Kansallisessa Liigassa lauantaina 27.6. Vieraaksi kello 16.00 Tapiolan urheilupuistossa alkavaan otteluun saapuu PK-35 Vantaa.

Hongan kausi alkoi 1-1 kotitasapelillä Ilvestä vastaan. Viime kierroksella keltamustat kärsivät 3-1 tappion TiPS:n vieraana Tikkurilassa. Nyt vastaan asettuu sarjan toinen vantaalaisjoukkue, PK-35 Vantaa.

Honka hakee siis vielä avausvoittoaan tällä kaudella. Keskikenttäpelaaja Saara Lappalaisen luotto joukkueeseen on korkealla.

– Hieman haastavammasta alusta huolimatta luotto joukkueeseen on kova. Tämä treeniviikko on ollut erittäin hyvä ja olemme päässeet hiomaan pelillisiä asioitamme kuntoon. Lauantain ottelussa meidän tulee vain päästä omalle tasollemme sekä luottaa tekemiseemme, hoitaaksemme pisteet Tapiolaan. Kauden avausvoittoa lähdetään siis tavoittelemaan!, hän kommentoi.

Honka on iskenyt kauden kahteen ensimmäiseen otteluun yhtä monta maalia. Niistä ovat vastanneet Vilma Hakala, sekä joukkueen kapteeni Milla Punsar.

PK-35 Vantaa palasi täksi kaudeksi yhden Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen liigatasolle. Vantaalaiset aloittivat kautensa voittamalla kotonaan Myyrmäessä JyPK:n 3-0, mutta Hongan tapaan viime kierroksella joukkue jäi pisteittä, PK-35 Helsingin ollessa parempi lukemin 2-0.

Lauantaina vastakkain on siis varmasti kaksi voitonhaluista joukkuetta.

– PK-35 Vantaa on aina tarjonnut meille kovan vastuksen ja odotankin pelistä todella tasaista. Myös helle asettaa varmasti molemmille joukkueille haasteita, mutta kotikenttäetu on meidän puolellamme, sanoo Lappalainen.

Lauantain vierasjoukkueen runkopelaajiin kuuluvat mm. keskikenttäpelaaja Roosa Bröijer, sekä hyökkääjä Netta Koso. Kyseinen kaksikko on viimeistellyt myös joukkueensa tämän kauden maalit, Bröijerin osuttua kerran ja Koson kahdesti.

Honka ja PK-35 Vantaa kohtasivat myös ennen koronataukoa pelatussa Suomen Cupin puolivälierässä. Silloin vantaalaiset voittivat tasaisen kamppailun erikoistilanneosumalla 1-0.

FC Honka-PK-35 Vantaa käynnistyy Tapiolan urheilupuiston nurmella kello 16.00. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan keltamustat voittoon!

Search