Yleisöä: 368
PK-35 Hki

PK-35 Hki

HONKA – PK-35, 0-1 (0-1)

Perjantain helle helli jalkapallon ystäviä, kun Hongan ja PK-35:n välinen ottelu käytiin aurinkoisessa säässä Hongan kotiareenalla.

Ottelu lähti käyntiin sähäkästi, kun molemmilla joukkueilla nähtiin potentiaaliset maalitilanteet aivan peräkkäin kymmenen peliminuutin kohdalla. Seuraavaksi jännitystä katsojille tarjoiltiin 16. minuutilla, kun Nana Yang syötti pallon PK:n puolustuslinjan taakse, jossa Dana Leskinen kärkkyi tilaisuuttaan. PK:n Lotta Rosenström oli kuitenkin hereillä ja tuli reilusti vastaan koppaamaan pallon ennen kuin Leskinen onnistui laukomaan.

Kun ottelua oli käyty puoli tuntia, vierasjoukkue onnistui kierrättämään palloa rauhassa laidalta toiselle. PK onnistui keskittämään pallon aivan boksin keskiosaan, jossa PK:n Katja Hakala vaani monen keltapaidan ympäröimänä. Vaikka Hongan pelaaja pääsikin ensimmäisenä keskityspalloon, niin Hakala sai kuin saikin pallon näppärästi haltuunsa ja pääsi laukomaan PK:lle pelin ensimmäisen osuman. Kaiken kaikkiaan ensimmäisen puoliajan peli oli tasaista, mutta Hongalla oli vaikeuksia päästä kunnollisille maalipaikoille. Vierasjoukkueessa tuntui sen sijaan olevan virtaa kuin pienessä kylässä. Hongalle ei jätetty yhtään tilaa, vaan vieraat iskivät palloon aina välittömästi kiinni, kun se sattui olemaan kotijoukkueella.

Toisella puoliajalla Honka tuntui saavan aivan uudella energialla taas pelin syrjästä kiinni. Keltapaitojen pelaaminen rauhoittui ja tilaa tuntui löytyvän – ehkä kuumuus oli puristanut suurimman terävyyden PK:n jaloista jo tässä vaiheessa pois. Ottelun loppupuolella PK-35:n joukkue sai keskittyä puolustuspeliin, kun Hongan joukkue prässäsi päälle. Honka sai muutamia hyökkäystilanteita luotua, mutta Rosenström hoiti tonttinsa moitteettomasti, ja piti maalin puhtaana ottelun loppuun saakka. Peli päättyi siis PK:n vierasvoittoon lukemilla 0-1.