Hyppää sisältöön
TiPS

TiPS

TiPS - Åland United
22.08.
0 - 3
Tikkurila 1 N,
Vantaa
Yleisöä: 421
Åland United

Åland United

Kotijoukkueen ennakko: "Kaksi kivenkovaa iskee yhteen"

Kansallisen Liigan sarjakärki TiPS lähtee lauantain matsiin tasapeli allaan, kun se nappasi edelliseltä kierrokselta Töölöstä HJK:lta yhden pisteen maalittoman tasapelin päätteeksi. Tätä ennen tikkurilalaiset viilettivät neljän ottelun voittoputkessa. TiPS on yhä ainoa joukkue tämän kauden liigassa, joka ei ole kärsinyt yhtään tappiota. Kokonaisuudessaan TiPS:llä on kasassa yhdeksän kierroksen jälkeen kuusi voittoa ja kolme tasapeliä. 

Åland United puolestaan matkaa Tikkurilaan kahden ottelun voittoputkessa. Edellisellä kierroksella se kukisti Kuopion Palloseuran vieraskentällä lukemin 0-1. Ålandin saldona yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen on kuusi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. TiPS ja Åland kohtasivat toisensa Kansallisen Liigan avauskierroksella, jolloin pisteet jaettiin tasan lukemin 0-0.

Kuinka käy lauantaina, kun nämä kaksi kivenkovaa puolustuspelaamista ja kliinistä hyökkäyspeliä esittävää joukkuetta iskevät yhteen? Pisteistä tullaan taistelemaan varmasti kynsin ja hampain, mitään ei tulevana lauantainakaan tule ilmaiseksi.

Search